Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2011 23:18 - Научи се да печелиш от интернет
Автор: shibek Категория: Бизнес   
Прочетен: 797 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.03.2011 23:19


Работа без риск - онлайн

 online business

skip to main | skip to sidebar

Съществуват многобройни начини за изкарване на пари. Тук предлагам един от тях, който вече е пробван и доказан от много хора из целия свят. Разликата тук е, че няма шанс от загуба


image

Интернет е безкрайно пространство предлагащо изключително голям брой възможности за всичко и всеки. Трябва да се знае най - напред, че тук не трябва да се инвестират предварително пари и нужното време на ден е не повече от 30 минути. Ако не искате шеф на главата и ви е омръзнало постоянно да търсите работа или не ви стигат парите или просто искате да оплътнтие няколко свободни минути на ден,значи сте в моето положение и щом аз съм успял да постигна приходи от $15 на ден от нищото до сега, всеки може. Искам да подчертая,че никой не дава много пари наготово и трябва да се положат определени усилия. Нужно е търпение и постоянство, защото в началото доходите са недостатъчни. Единственото нещо, което трябва да направите е да се регистрирате в сайта http://www.neobux.com/?r=shibek след което гледате рекламите в него и хората ви плащат само за това.

 

image

Колкото и странно да звучи е истина. Не е нужно да се дават предварително някакви пари за започване както на други места. В сайтове като този хората, които рекламират плащат да им бъдат видяни рекламите и това се очаква и от нас да правим - гледаме ги за по 30 секунди и печелим пари, разбира се доста малко в началото, но с търпение и време ще се увеличават. Няма фиксирана печалба месечно, защото зависи от активноста на всеки. Има два начина за по - големи постъпления: да се направи регистрация в много подобни на този сайтове или да се събират хора(реферали), които да правят същото - докато печелят те гледайки реклами, печелите и вие. Първият варянт е рискован, защото по-голямата част от сайтовете(99%) са фалшиви и не изплащат заработеното възползвайки се от наивноста на хората. Аз лично в началото бях регистриран на много места и се убедих,че почти всички сайтове залъгват хората да се регистрират и никога не дават пари. Някои дори искат предварително пари или обещават високи възнаграждения - сигурен признак за измама. Изгубих няколко месеца време докато отсея най-добрите и се спрях на два - neobux и palmbux. Neobux е най - големия в свeта(с над 7 милиона регистрирани потребители), плаща винаги и притежава отлични условия за развитие. Всеки може да види колко съм спечелил до момента като доказателство на думите ми от долната картинка. Вижда се и общата изплатена сума като се има впредвид, че сайта е създаден месец Май 2008.

 

image
Логично е да запитате как става заплащането и ето отговарям: работи с 2 сайта за интернет търговия - paypal и alertpay,от които аз препоръчвам paypal. На кратко процеса е следния - след като се заработят някакви пари в neobux и искате да ги изтеглите в определен момент, се прави заявка(като минимума е 2 долара).След това системата ви ги изпраща автоматично при което парите пристигат на секундата(за разлика от други сайтове кадето се чака месеци) във paypal акаунта ви. От там вече вие си ги прехвърляте на банковата сметка, която няма значение от коя банка е и дали е в долари,евро или лева. Аз имам Visa Electron в лева на банка ДСК. Ако нямате дебитна карта може да си поръчате безплатно online от ТУК като пристига за 5 работни дни.

 

image

Сега стъпка по стъпка обяснявам какво се прави:

 

  • 1.Най - напред е необходимо да имате email (електронна поща)
  • 2.Регистрирате се в PayPal

 

как да се регистрирам в alertpay

image

 

 

 


как да се регистрирам в paypal

image



Повече информация относно PayPal ще намерите на страница1 и страница2


Внимавайте и запомнете добре данните, които въвеждате

 

ако не разбирате английски ТУК ще намерите речник

 

дори да нямате все още регистрация в paypal може да напишете същия email в графата paypal email,с който и по-късно може да се регистрирате без проблем в paypal и alertpay

 

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като въведете всички данни и натиснете continue се отваря страница,която НЕ трябва да затваряте докато не въведете един дълъг номер,който ви пращат на вашия email.

 

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако сте направили всичко както трябва,вече може да влезете в системата като натиснете login, въвеждате псевдонима и паролата си като третото поле се остава празно. Последно се пишат буквите от долната картинка.

 

image
Отивате на View Advertisements за да се покажат рекламите след което ги гледате една по една като изчаквате да се зареди горе полето в жълто(за около 30 сек)

 

image

image

imageНе се отказвайте след първите няколко дена,нужно е търпение и постоянство особено в началото.Сайта предлага много възможности,отделете време да го разгледате.

 

Тъй като броя на рекламите е ограничен(по принцип 4-5 на ден), начина за по-големи постъпления е да имате колкото се може повече реферали(хора). Можете да събирате такива като пускате обяви подобни на моята, като кажете на приятелите си, чрез facebook, skype и още много начини зависещи от фантазията. Тези реферали се наричат директни и аз до момента имам няколко стотин такива. За да набирате директни реферали е нужно да разпространявате персоналния си referral link който се намира в секцията banners(може да видите долната картинка). Всеки регистрирал се чрез него се присъединява към вас,но важно е да се знае,че този линк може да се използва 1 месец след регистрацията.

image

Ето пример за печалба:

 

300 реферала x 4 реклами на ден x 0.01 прави 12 долара на ден

или $ 372 на месец и $ 4464 на година без вашите кликвания

 

сега си представете с по-голям брой какви печалби се достигат и то без да правите нищо

 

Напомням,че примера е в идеалния случай.Рефералите са реални хора,които имат своя личен живот и не може да очакваме от всички да влизат стриктно всеки ден.Някои са сериозни,други не толкова,а трети се отказват бързо.За това ще цитирам една голяма мисъл - "колкото повече толкова повече"

 

Позволена е 1 регистрация на компютър и  IP !!!!!!

 


ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ(FAQ)

 


Напомням отново,че не предлагам възможност за бързо забогатяване,а за едни реални и сигурни допълнителни доходи,за които все пак трябва да се положат някакви усилия. За тези, които възнамеряват да се занимават по-сериозно, предоставям ТУК една от най-добрите стратегии изнесени в интернет пространството

 

- УСПЕХ -

 


image

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 



ако имате въпроси,чийто отговори не намирате тук, ме потърсете на e-mail : boris_zhelev@abv.bg
моля първо да прочетете всичко подробно преди да се свържете с мен


 

 

image


 

плаща редовно и веднага

 

 




Тагове:   online,   доход,   сайт,   работа,   neobux,   пари,   интернет,   реферал,   bux,


Гласувай:
0


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: shibek
Категория: Бизнес
Прочетен: 12060
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930